Pidä menestyvät tytäryhtiöt ja pidä rahat köyhinä!

Jotta allianssimarkkinointisi todella lähtisi ylle, toivot liittosi menestyvän ja menestyvän jatkossakin. Menestyksekkäiden tytäryhtiöiden ylläpitämisen salaisuus on auttaa heitä menestymään ja tekemään heidät onnellisiksi.

Jotta allianssimarkkinointisi todella lähtisi ylle, toivot liittosi menestyvän ja menestyvän jatkossakin.

Menestyksekkäiden tytäryhtiöiden ylläpitämisen salaisuus on auttaa heitä menestymään ja tekemään heidät onnellisiksi.

Vinkkejä liiton menestykseen.

Seuraa huippujäseniäsi vähintään kerran kuukaudessa. Lähetä sähköposteja tarjota uusia markkinointiideoita ja vinkkejä ja vinkkejä, jotta he tietävät, miten mainostaa sinua paremmin.

Kysy heiltä, mikä toimii heille ja mikä ei toimi heille, ja työskentele yhdessä parantaaksesi jatkuvasti kumppaniohjelmaasi.

Kuinka ansaita rahaa affiliate-markkinoinnilla

Varusta heidät työkaluilla, joita he tarvitsevat menestyäkseen. Paremmat linkkivaihtoehdot, jotka annat heille! Tarjoa bannereita, artikkeleita, asiakkaiden suositteluja tytäryhtiöillesi ja auta heitä kirjoittamaan arvosteluja tuotteistasi ja palveluistasi.

Tarjoa lisäksi useita aloitussivuja, joista kumppanisi voivat valita. Kuten olet oppinut kehittyneestä PPC-strategiastamme ja aloitussivujen rakennusstrategiastamme, avainsanakohtaisten aloitussivujen käyttö voi vaikuttaa valtavasti. Ilmoita siksi tytäryhtiöillesi eri aloitussivuistasi ja kerro heille, mitkä aloitussivut ovat parhaita heidän verkkosivustolleen ja kävijöilleen.

Jatka verkkosivuston optimointia ja säätämista. Mitä paremmin verkkosivustosi muuntaa, sitä enemmän rahaa kumppanisi tekevät. Affiliate-markkinointi on erittäin kilpailukykyistä, ja allianssisi on päätettävä, markkinoidaanko tuotteitasi vai kilpailijoiden tuotteita.

Käytä korkeaa konversioastettasi houkutellaksesi uusia tytäryhtiöitä. Jos verkkosivustosi muuntaa paremmin, kentän menot ovat alle 25%, mikä riittää; sen ei tarvitse tarjota suurempia maksuja kuin kilpailijoisi.

Vinkkejä jäsenten jotta jäsenet ovat tyytyväisiä.

Maksa tytäryhtiöillesi ajoissa joka kuukausi. Suosittelemme henkilökohtaisesti, että maksat jäsenille kuukausittain, kunhan heidän vähimmäisarvonsa on noin 50 dollaria tai 100 dollaria. Kukaan ei halua myöhästyä!

Palkitse parhaat jäsenesi. Tässä on tekniikka, joka voi luoda ihmeitä affiliate-markkinoinnissa. Kun sinulla on loistava liitto, sinulla on uutiskirje tilaajille, jotka etsivät tuotettasi tai palveluasi, tarjoa liittoon erityinen palkinto.

Jos esimerkiksi myyt tuotteesi usein 97 dollarilla, kerro tälle liittoutumalle, että vain kerran he voivat mainostaa tuotettasi 10 tai 20% alennuksella. Saat enemmän näkyvyyttä heidän uutiskirjeissään, mikä voi johtaa enemmän rahaa tilillesi. Älä kuitenkaan käytä tätä usein.

Kehitä suhteita. Vastaa heidän kysymyksiinsä vilpittömästi ja kohteliaasti. Ja muistuta heitä, että olet siellä ratkaisemassa heidän ongelmiaan ja löytämään tapoja auttaa heitä myymään enemmän. Ole heidän ystävänsä. Tytäryhtiösi on myös inhimillinen!

Sijoita aikaa luodaksesi win-win-suhteen muutamiin tärkeimpiin tytäryhtiöihin, ja varoja virtaa edelleen!