4 hyödyllistä vinkkiä menestyneen hyväntekeväisyys pokeriturnauksen pyörittämiseen

hyväntekeväisyys-pokeriturnauksen-pelaa-pokeria

Jos mietit hyväntekeväisyyspokeriturnauksen järjestämistä, sinun täytyy tietää, että tapahtumanpyörittäminen oikein ja suunnittelu vaatii hyvän määrän logistiikkaa. Toisin sanoen, kokemus on parempi ja tapahtuma sujuu hyvin, jos sitä ennen tehdään enemmän ponnisteluja.

On siis todella tärkeää valmistella tehokkaasti. Mitkä ovat siis asiat, joita voit tehdä pitääkseen kaikki kunnossa suunnitellussa hyväntekeväisyyspokeriturnauksessa? Game That Give on tehnyt luettelon vinkeistä, joita voit soveltaa tehdäksesi turnauksestasi menestyneen.

Esirekisteröinti

hyväntekeväisyys-pokeriturnauksen-kannettavan-rekisterin

Tämän kokenut hyväntekeväisyyspokeriturnauksen järjestäjä kertoisi sinulle, esirekisteröinti on välttämättömyys.

Tämä tekisi turnauksesta paremman kokemuksen. On ihanteellista, että rekisteröinnille olisi oma alueensa, jossa kerätään sisäänpääsymaksut ja pöytien istumajärjestelyt voidaan jakaa.

1 vapaaehtoinen työntekijä pöytää kohti

hyväntekeväisyys-pokeriturnauksen-ystävät

Toinen asia, joka kannattaisi pitää mielessä, on pyytää apua muilta, sillä et voi tehdä kaikkea yksin. Jos voisit kysyä ystäviä tai tuntemiasi ihmisiä auttamaan, se tekisi asioista helpompaa.

Ihanteellisesti yhdelle pokeripöydälle kannattaisi olla yksi vapaaehtoistyöntekijä. Määrättyjen henkilöiden pitäisi auttaa siivoamisessa, valmistelussa ja koko tapahtuman hallinnassa.

Tarkista aina kahdesti

hyväntekeväisyys-pokeriturnauksen-tarkistuslista

Älä unohda kaiken tarkistamista kahdesti. Ennen kuin pelaajat voivat mennä paikoilleen, on tärkeää varmistaa, että kaikki on valmista. Et tietenkään halua, että ongelmia esiintyy turnauksen alkamisen jälkeen.

Valmistele palkintorakenne

hyväntekeväisyys-pokeriturnauksen-palkinnot

On myös todella tärkeää pitää osallistujat ajan tasalla kaikkeen turnaukseen liittyen, varsinkin palkinnoista.

Valmistele siis kaikki nämä asiat etukäteen ja kerro osallistujille kaikki tarvittava tieto ennen turnauksen alkamista.

Hyväntekeväisyyspokeriturnauksen pyörittäminen voi olla ylivoimaista alussa, mutta aikaisemmin mainitut asiat auttavat tekemään asioista helpompaa.