Blackjackin strategia

Blackjack-strategia on avainasemassa, koska sen avulla voit rajoittaa jakajan voittomarginaalit (ainoa vastustajamme) maksimiin. Tämä tekijä on yksi elementeistä, jotka tekevät tästä erikoisuudesta kasinoammattilaisten suosikkipelin, koska se ei vain siunaa onnea vaan ennen kaikkea strategiaa. Blackjack-strategia pienentää talon etumarginaalia 2 prosentista 0,5 prosenttiin. Seuraavassa artikkelissa annamme sinulle joitain käytännön esimerkkejä, joiden avulla voit parantaa huomattavasti aloittelijoiden peliä.

Blackjack-strategian perusteet

Ota huomioon nämä blackjack-strategian tärkeät perusteet:

  • Paina, jos pöydällä näkyy 2 tai 3 ja omistat 12
  • Lopeta aina 17 kovalla tai korkeammalla riippumatta siitä, mitä jakaja näyttää
  • Tuplaa aina 10-11:llä, jos pöydällä näkyy kortti 2-9
  • Pyydä aina jakoa kahdella akselilla tai kahdella 8
  • Älä koskaan jaa kahta 5 tai 2 10
  • Kuinka investoida Blackjack-strategiaan

Blackjack on peli, jossa sinulla on minuutti aikaa voittaa ja voittaa ainoa vastustaja: jakaja. Ensimmäinen asia, joka on otettava käyttöön hyvässä blackjack-strategiassa, on perustaa pelikassa, eli ennalta määrätty summa, jonka voit sijoittaa peliin. Jos pelaamme yhden euron per peli, niin pelikassan on oltava vähintään 400 euroa, ja vähintään 50 euroa pelataan per istunto. Jos voit pelata vähemmällä, kuten 0,50 eurolla, sijoitus blackjack-strategia neuvoo järjestämään 200 euron pelikassan.

Blackjack-strategian vetosumma

Erittäin tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon blackjackin strategiassa vetomäärä. Vetosumman kasvattaminen tai pienentäminen voi olla avain menestykseen. Kun voitat, blackjack-strategia suosittelee lisäämään vetoasi ja vähentämään sitä, kun häviät. Kasvun odotetaan olevan noin 25 prosenttia. Jos esimerkiksi pelaat 5. Jos voitat uudelleen, pelaa 9.-10.

Blackjack-strategian kuningatar: korttien laskeminen

Blackjackin strategia korttien laskemiseen tarkoittaa niiden ”tallentamista” niin paljon kuin mahdollista. Itse asiassa sinun on välittömästi erotettava toisistaan eri blackjack-taulukot:

Pöydät, joissa on ohjelmistopeli (sekä yksipakkainen että useita korttipakkauksia)
Live-moninpelipöydät
Korttien muistamiseksi on tärkeää, että ne tulevat ulos melko vähän, ja jotta tämä tapahtuisi, muiden pelaajien on oltava mukana pelissä (jotta he näkevät mahdollisimman monta korttia) ja pelattava pienellä määrällä pakkia (mieluiten yhdellä pakalla, toisin sanoen yhdellä pakalla). Blackjackin strategia tässä tapauksessa sanoo, että lasketaan 1 kortti 2:sta 6:een ja -1 korttiin 7:stä 9:ään. Aloitat laskemisen korttien jaon jälkeen ja harkitset kortteja, jotka ovat tulleet ulos sen jälkeen(navigate here), kun pakkaa viimeksi sekoitettiin. Jos olet positiivinen, blackjack-strategia suosittelee lisäämään vetoa, muuten vähennät sitä.